El Vendrell perd 3 a 2 a la pista de l'Alcoi

Alineacions

PAS ALCOY (3): Marc Grau (p), Desiderio Mataix, Joao Guimaraes, Roc Llisa i Carlos Pérez - cinc inicial – Simone Romano, Agustín Domínguez, Renato Cordeiro i Manuel Monje (p).

CE VENDRELL (2): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Emanuel Necchi, Pablo Nájera i Guido Pellizzari - cinc inicial – Aleix Cid, David Lecha, Joan Lluís Mudarra, Pablo Nájera i Ot Arbós (p).

Gols

1-0 (4') Roc Llisa; 2-0 (8') Roc Llisa; 2-1 (9') Guido Pellizzari; 2-2

(22') Gerard Miquel; 3-2 (48') Renato Cordeiro, de falta directa.

Àrbitres: Raul Burgos i Jorge Martínez.

Targetes: -

Faltes: PAS Alcoy: 9 / CE Vendrell: 12

El CE Vendrell va perdre 3 a 2 a la pista de l'Alcoi en el partit corresponent a la jornada 12 de l'OK Lliga. Amb aquest resultat, el CE Vendrell se situa al lloc catorzè de la classificació empatat a 7 punts amb el penúltim, el Vic, i l'últim, Alcoi.

Als primers minuts de la primera part, l'Alcoi va posar-se amb un 2 a 0 al marcador amb dos gols de Roc Llisa, al minuts 4 i 8. Al minut 9, Guido Pellizzari va retallar distància i, al minut 22, Gerard Miquel va aconseguir empatar el partit. Amb el 2 a 2 es va arribar al descans. A la segona part, l'encert a bola aturada per part de l'Alcoi va marcar el desenllaç del partit. Al minut 48, el Vendrell va fer la seva desena falta i Renato Cordeiro va aprofitar l'ocasió per marcar el tercer gol dels locals de falta directa. En els darrers instants, el Vendrell va posar el cinquè jugador a pista per intentar empatar, però amb el 3 a 2 es va arribar al final del partit.

El proper divendres 14 de desembre, a les 21 h, al Pavelló del Club d'Esports Vendrell, el CE Vendrell rebrà la visita de l'Igualada en el partit corresponent a la jornada 13 de l'OK Lliga. Es jugarà en aquest horari poc habitual perquè és el partit de la jornada que serà retransmès per Esport 3.

Llegir 354 vegades