Un derbi d’OK Lliga vibrant i amb emoció fins al final.

Alineacions

CP Calafell (4): Martí Serra (p), Sergi Romeu, Sergi Torné, Àngel Rodríguez i Gerard Pujol – cinc inicial – Oriol Palau, Joan Vázquez, Roger Martí i Xavier Andreu (p).

CE Vendrell(4): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Joan Lluís Mudarra, Emanuel Necchi i Pablo Nájera - cinc inicial – Aleix Cid, David Lecha, Gerard Miquel, Guido Pellizzari i Ot Arbós (p).

Gols: 0-1 (10') Gerard Pujol; 1-1 (20’) Gudo Pellizzari; 2-1 (24’) Sergi Torné; 2-2 (26’) Emanuel Necchi; 3-2 (43’) Gerard Pujol, de falta directa; 3-3 (43’) Aleix Cid; 4-3 (46’) Oriol Palau, i 4-4 (48’) Jordi Ferrer.

Àrbitres: Álvaro de la Hera i Iñigo López. .

Targetes blaves: blaves a Emanuel Necchi (46’) i a Sergi Romeu (47’).

Faltes d'equip: CP Calafell: 13 / CE Vendrell: 13

El Vendrell va empatar 4 a 4 amb el Calafell en el derbi baixpenedesenc de l’OK Lliga,i amb aquest empat, de nou, suma només un punt que el manté a la part baixa de la classificació.

Amb un gran ambient a la grada des del primer minut, amb les penyes Orgull Roig i Negre i Estrellats animant fins al final, va ser el Calafell el que es va avançar primer al marcador amb un gol de  Gerard Pujol al minut 10. Al minut 19, Guido Pellizzari va fer l’1 a 1. Quan semblava que s’arribaria al descans amb l’empat, a pocs segons per al final de la primera part, Sergi Torné va marcar el segon gol del Calafell. A pocs instants de la represa, Emanuel Necchi va tornar a empatar el partit. Al minut 39, el Calafell va fer la seva desena falta, però Jordi Ferrer no va marcar en la falta directa. En canvi,al minut 43, Gerard Pujol sí que va marcar en la falta directa per la desena falta del Vendrell. El 3 a 2 va durar ben poc perquè a la jugada següent Aleix Cid va posar una altra vegada l’empat al marcador. Al minut 46, el Calafell va tornar a avançar-se amb un gol d’Oriol Palau. En aquest mateix minut, una targeta blava a Emanuel Necchi va posar a disposició del Calafell una ocasió per anar-se’n de dos gols, però Gerard Pujol no va marcar la falta directa. Al minut 47, va haver targeta blava per a Sergi Romeu, però Gerard Miquel tampoc va saber acabar amb la mala ratxa del Vendrell en l’execució de faltes directes. Al minut 48, Jordi Ferrer va fer el 4 a 4, resultat amb el qual va finalitzar el partit.

Cal destacar també les bones actuacions dels dos porters, Gerard Camps i Martí Serra.

Com a incidència, cal fer esment a la lesió Joan Vázquez que ha hagut de ser retirat de la pista pels serveis sanitaris. Des del CE Vendrell li desitgem una bona recuperació perquè pugui tornar al més aviat possible a les pistes.

El proper dissabte 17 de novembre, a les 20 h, el CE Vendrell rebrà la visita del Club Patí Vic.