Dissabte, 20 abril 2024
CE VENDRELL vs CAA DOMINICOS
19:00 | El Vendrell

El CE Vendrell i el Lleida disputaran els quarts de final de la Lliga Catalana

Ahir al vespre, el primer equip del CE Vendrell d'hoquei sobre patins va perdre 1 a 5 contra el Barça en el partit corresponent a la tercera jornada de la Lliga Catalana.

Al descans es va arribar amb un 1 a 2 al marcador. Els blaugrana es van avançar amb gols de Pablo Álvarez, al minut 6, i d'Ignasi Alabart, al minut 7. Al minut 17, Guido Pellizzari va marcar el gol del Vendrell. A la segona part, els homes dirigits per Gonzalo Medina i Xavier Nicolàs van aguantar bé l'embranzida dels visitants i, fins i tot, van tenir alguna ocasió per empatar el partit. També cal destacar la bona actuació del porter Gerard Camps. Però, als deu minuts finals, el Barça va estar encertat de cara porteria i amb gols d'Ignasi Alabart, al minut 42, de Pablo Álvarez, al minut 43, i de Pau Bargalló, al minut 49, el partit va finalitzar  amb un 1 a 5 al marcador.

Amb aquest resultat, l'equip ha quedat com a segon classificat del seu grup i el dilluns 3 de setembre, a les 19 h, al Pavelló de Les Comes d'Igualada, disputarà el partit de quarts de final de la Lliga Catalana contra el Lleida Llista Blava.