El Vendrell guanya 2 a 4 a la pista de l'Asturhockey.

Alineacions

ASTURHOCKEY CP (2): Aaron Candanedo (p), Alejandro López, Pelayo Aspra, Carlos López i Nicolás Carmona - cinc inicial –, David González, Javier González, Martín López, Francisco Fernández i Iván Fernández (p).

CE VENDRELL (4): Gerard Camps (p), Marc Navarro, Jordi Ferrer, Edu Fernández i Eloi Mitjans - cinc inicial –, Roger Rocasalbas, Cristian Rodríguez, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra i Pol Ferrer (p).

Gols

0-1 (22') Roger Rocasalbas, de falta directa; 1-1 (23') Pelayo Aspra, de falta directa; 1-2 (33') Iker Casado; 1-3 (37') Jordi Ferrer; 1-4 (41') Jordi Ferrer, i 2-4 (46') Nicolás Carmona.

Àrbitres: Garcia i Buixeda.

Targetes: blaves a David González (22'), Edu Fernández (23' i 48') i Castillo Fernández (48').

El CE Vendrell va guanyar 2 a 4 a la pista de l'Asturhockey en el partit corresponent a la jornada 28 de l'OK Lliga, victòria molt important de cara a la classificació a la Copa CERS ja que se situa vuitè de la classificació amb un partit menys.

A la primera part, el marcador de 0 a 0 es va mantenir fins a pocs minuts per arribar al descans, quan Roger Rocasalbas va marcar el primer gol del partit, de falta directa, al minut 22. Al minut següent, el local Pelayo Aspra, també de falta directa, va empatar i amb l'1 a 1 es va arribar a la mitja part. A la segona part, el Vendrell va arribar a tenir un avantatge de tres gols. Iker Casado, al minut 33, i Jordi Ferrer, als minuts 37 i 41, van ser els encarregats de posar un 1 a 4 al marcador. A quatre minuts per al final del partit, l'Asturhockey va retallar distàncies amb un gol de Nicolás Carmona, però ja no hi hauria temps per a res més i el Vendrell s'emportava tres punts molt valuosos.

El proper dissabte 12 de maig, a les 20:15 h, el Vendrell jugarà a la pista del Voltregà, un rival directe en la lluita per als llocs de classificació europea, el partit ajornat de l'OK Lliga corresponent a la jornada 26.