Alineacions

CE VENDRELL (2): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Eloi Mitjans, Roger Rocasalbas i Edu Fernández - cinc inicial –, Marc Navarro, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra, David Lecha i Pol Ferrer (p).

NOIA FREIXENET (2): Xús Fernández (p), Aleix Esteller, Nil Roca, Sergi Llorca i Arnau Xaus - cinc inicial –, Sergi Aragonès, Jordi del Amor, Humberto Mendes, Martí Casas i Martí Zapater (p).

Gols

0-1 (8') Arnau Xaus; 0-2 (15') Martí Casas, de falta directa; 1-2 (18') Marc Navarro, i 2-2 (26') Edu Fernández.

Àrbitres: Valverde i Ribó.

Targetes: blaves a Jordi Ferrer (15'), a Humberto Mendes (23') i a Nil Roca (37').

El CE Vendrell va empatar 2 a 2 amb el Noia en el partit corresponent a la jornada 27 de l'OK Lliga i es manté a la novena posició de la classificació, dins dels llocs de classificació a la Copa CERS.

Abans de començar el partit, es va fer un minut de silenci per la recent mort de Pep Cid, que va ser jugador, directiu i delegat de l'hoquei del Club d'Esports Vendrell.

Al començament de la primera part, el Vendrell va disposar de dos penals per avançar-se al marcador, però Eloi Mitjans no va poder marcar en cap de les dues ocasions. El Noia va estar més encertat de cara a porteria quan, al minut 8, Arnau Xaus va fer el 0 a 1. Al minut, 15, Jordi Ferrer va rebre targeta blava i Martí Casas va fer el 0 a 2 de falta directa.

Tres minuts després, Marc Navarro va retallar distància al marcador.

Abans d'arribar al descans, el Noia va disposar d'un penal i el Vendrell d'una falta directa, per targeta blava a Humberto Mendes, però al descans es va arribar amb el resulta d'1 a 2. A pocs instants del començament de la segona part, Edu Fernández va empatar el partit. Als minuts 36 i 37, el Vendrell va disposar de dues faltes directes, una per la desena falta d'equip del Noia i l'altra per una targeta blava a Nil Roca, però ni Edu Fernández ni Jordi Ferrer van poder marcar. En el tram final, el Vendrell va aguantar amb nou faltes d'equip i, tant els locals com els visitants van disposar d'alguna ocasió per marcar el tercer gol i emportar-se els tres punts. Al final, el derbi penedesenc va acabar amb empat a 2 gols i un punt per a cadascú.

El proper dissabte 5 de maig, a les 21 h, el CE Vendrell jugarà a la pista de l'Asturhockey per disputar el partit a la jornada 28 de l'OK Lliga, en què hi continuarà en joc tres punts molt importants de cara a la classificació per jugar la Copa CERS la propera temporada.