Entrevista a David Guasch.

Entrevista a: David Guasch
Equip: Benjami "A"
Temporades com Entrenador: 9
Edat: 40
Color: Vermell
Llibre favorit: La Catedral del Mar
Peli Favorita: No hem van les pel.lícules
Data: 26/03/2010

1.- Portes per tercer any consecutiu a aquest equip, a la lliga es un equip invatut, ¿Creus que es producte de la tècnica de grup o bé de la tècnica individual?

Indubtablement la tècnica individual i l’actitud de tots els components de l’equip es vital, però si això no ho poses a disposició del col·lectiu no pots assolir una regularitat com la que crec que tenim. encaixant be les peces tenim un bloc el mes sòlid, solidari i competitiu possible. (tàctica col·lectiva)

2.- A falta de 5 partits per finalitzar la lliga ja estan classificats per anar al Campionat de Catalunya 2010, que aquest any es farà a Igualada, L’any passat va ser sotscampió. ¿Amb quines idees planteges aquest repte?

La intenció sempre es millorar,  o sigui que si l’any passat vam quedar segons i volem millorar-ho...sols queda un lloc.

L’idea que mes m’agrada es la de competir contra els millors, i nosaltres hi som per mèrits propis. potser no guanyarem, però segur que serem competitius.

L’objectiu es seguir millorant la tècnica individual i la tàctica col·lectiva dels nostres nois, així com saber canalitzar l’experiència que adquirim en aquests grans esdeveniments.

3.- ¿Creus que ha servit, a aquest equip, d’alguna cosa el fet de repetir categoria?, ¿s’han millorat les tècniques de joc o bé ha estat un any de repetició?.

I tant! El tram final de la temporada passada em vam aprendre molt, tant els jugadors com jo. Jugar a aquest nivell fins al final et permet veure les mancances que tens i les situacions que no hem treballat prou. Ser un any de repetició et dona l’opció de solventar-ho i tornar a presentar-te on sigui amb les màximes aspiracions.

Lògicament tant la tàctica com la tècnica també han de millorar, i molt!, jo m’ho he plantejat com si fóssim alevins de primer any, el que seriem sense la reestructuració de categories, i per mi aquest es un salt important.

4.- Aquest equip tindrà un final de temporada atapeït de competicions, Camp. Catalunya, Enxaneta, Torneig Santacana i Tournoi Gleizè a França, ¿Veus massa competició o creus que ens anirà bé el fet d’acabar la temporada amb tantes competicions?

Massa competició? de competir i mes a aquest nivell, no n’hi ha mai prou, espero que ens vagi de nassos.

Personalment l’any anterior em va passar rapidissim i també va ser molt atapeït.

Treballar accions i situacions concretes que ens manquen o volem corregir pels propers tornejos fa que passin les setmanes volant.

5.- ¿T’agradaria que algun dia alguns d’aquests jugadors que ara tens a l’equip es poguessin veure a l’equip sènior?, Pregunta obvia, però donam el teu parer de com veus al primer equip i la implicació de la Base en ell.

Els que tinc, els que he tingut i els que pugui tenir. Crec que tots els que treballem base ho fem per formar persones i esportistes que competeixin al màxim nivell. L’ilusió es que sigui aquí, al nostre club , i en la màxima quantitat i qualitat de jugadors possible, perque aquesta base que ara tenim, no oblidem que s’haurien d’ajuntar tots en categories superiors, d’aquí l'importància del primera catalana.

Respecte al primer equip el veig be, te qualitat i fa uns entrenaments que m'agraden molt, d’un nivell e intensitat destacable, pujar es difícil, la categoria es molt igualada, pero estem ben situats i amb una mica de sort i molta feina es pot assolir.

La implicació hi es, hi ha de seguir augmentant d’una manera natural, seria fantàstic que la nostra canalla disfrutes de l’O.K lliga!

6.- Demana un desig: (Ja se que costa, però animat)

Un ja s’ha materialitzat, l’ascens a primera catalana.

L’altre no, em sap greu, pel grup, que l’aleví A no s’hagi classificat pel campionat.

Per descomptat el nacional a OK lliga i benjamins A campions de Catalunya.

El desig seria que les properes temporades ens coordinem el màxim possible

tant tàctica com tècnicament, per seguir sent competitius molts anys.

Que en vols algun mes?


Darrera modificació el Dilluns, 26 abril 2010 11:20