Entrevista a Sant Julivert.

1.- ¿Que t'ha fet decidir la retirada? ¿has pensat jugar en lligues de categories inferiors?

Ha estat una decisió difícil però crec que encertada, feia mesos que ho tenia al cap i les lesions han sigut la principal causa. Em preguntes si jugaré en categories inferiors i la veritat es que no, no es per menys prear les categories més baixes però com he dit avanç he patit molt amb les lesions aquest any i la meva decisió ha sigut la retirada com  jugador d'hoquei, sinó hagués acceptat un any més de contracte com m’oferia el club.

2.- El partit contra l'Igualada a casa ha estat el teu últim partit a OK-Liga com a local, explica’ns una mica les sensacions d'aquest dia.

Vaig tenir sensacions molt semblants l’últim partit que vaig jugar amb el Vilanova, aquell dia el rival era el Vic i recordo com si fos ara, com em vaig emocionar, els jugadors de l'equip rival m’abraçaven com si fos l’últim partit de la meva carrera esportiva i encara he pogut jugar dos anys més.

3.- ¿Recordes els teus inicis en el món de l'Hoquei? ¿Com vas començar a jugar?

Si, d'això ja fa més de 30 anys. Recordo que vaig començar amb 4 anys i tenia entrenadors com l'Huguet, Ton Mestres i el Joan Solans. Com anècdota tinc un cop de bola del Jordi Solans que em va apartar de l’hoquei durant un temps.

4.- De tots els moments viscuts en el món de l'Hoquei, ¿amb quin et quedaries?

Sens dubte em quedo amb la quantitat d'amics que he pogut fer al llarg de la meva carrera. I si parlem del moment viscut com a jugador, haver tingut la sort de jugar tants anys a l'Ok lliga, el títol de Campió d'Europa Juvenil, la Copa Cers del 2007, els 8 anys jugant per Europa i els tres ascensos, que un d'ells a estat el de l’equip del meu poble.

5.- ¿Com veus al primer equip del CE Vendrell? ¿On t'agradaria veure'l d'aquí 10 anys?

Es una pregunta complicada, però em mullaré. No tenim que caure en l'error de que serà fàcil, aquest any ha anat tot rodat, però l'Ok lliga és molt complicada. Penso que s'ha fitxat gent jove amb experiència en aquesta categoria però la clau esta a la porteria. Desitjo que la gent no compari els porters que venen amb els que se’n van, el Pere i el gran Carles Grau .

D'aquí 10 anys m'agradaria veure el Vendrell durant molts anys a l'elit del hoquei.

6.- Has estat en diversos equips d'OK Lliga, cadascun amb els seus pros i contres, ¿que se sent jugant al poble on vas néixer?

Vaig marxar de molt jove i el desig sempre era acabar la carrera al meu poble. Aquests dos últims anys han sigut molt motivants, amb objectius diferents, el primer any era pujar i el segon mantenir-se i així ho hem fet i a més tots hem tingut el premi de veure el Vendrell jugar la Copa del Rei i classificar-se per la CERS.

7.- ¿Continuaràs vinculat al Ce Vendrell com entrenador de la base? ¿T'agradaria algun dia ser l'entrenador del primer equip?

En aquests moments estic vinculat amb l’hoquei base, és una experiència molt gratificant entrenar a nens i veure la il·lusió que tenen, no penso en el futur, ja vindrà i si fos el cas que tinc que entrenar a un equip de categoria superior ja parlaria en aquell moment, per ara estic on estic.

8.- Deixa’ns un missatge per tots els jugadors que s'inicien en aquest món o porten uns anys jugant. ¿Com veus el futur de l'hoquei?

El principal objectiu es fer esport i treballar molt amb esforç, s'acaben aconseguint molts somnis, però ja sabem que res es fàcil i sobretot quan ets petit t'has de divertir.

Actualment tenim tres Vendrellencs a la màxima categoria el Pere Cañellas, el Jordi Ferrer i el Lluis Ferrer i estic convençut que d'aquí pocs anys n'hi hauran més. Jo he viscut varies èpoques i el futur en aquests moments es una mica incert. Estem molt per sota d'altres esports i costa d'omplir els pavellons, espero que es busquin idees noves que arrosseguin gent a veure aquest meravellós esport.

9.- Ja que estàs al CE Vendrell com entrenador, ¿com veus la base d'aquest Club?.

La base es l'actiu més important del Club, avui en dia tenim una molt bona quantitat de nens/es, em de trobar la manera que a mig plaç surtin jugadors de la cantera al igual que fan clubs com el Noia o el Voltregà. No ens hem d'oblidar del segon equip que crec que es molt important que pugui a 1r Nacional Catalana perquè serà un bon trampolí per agafar confiança i experiència i així poder donar el salt a l'Ok lliga.