5è partit CC. Vendrell-Roda

CE Vendrell "A" 4 CP Roda 8

Els jugadors del Vendrell començaven el partit obrint el marcador i defensant molt bé al contrari, el Roda ha disposat de molt poques ocasions de gol durant els 6 primers minuts, fins que una arrambada contra la valla d'un jugador del Roda a un del Vendrell ha acabat amb el jugador del Vendrell estés a terra amb cops al cap i a la cama, s'ha marcat únicament, falta d'equip i el Vendrell ha hagut de fer el canvi per qué el jugador es resentia del cop. Aquest canvi ha trastocat els plans de l'equip que ha hagut de fer un canvi tàctic canviant de posició a varis jugadors i el Roda ha sabut aprofitar aquesta situació capgirant el marcador i deixant un 1-2 a la finalització de la primera part. El Vendrell ha hagut de fer un sobreesforç, que no comptaba per aguantar el marcador. A la segona part amb el jugador encara resentit però jugant han notat el cansanci provocat per partit del matí, i el Roda ha continuat amb
passades en profunditat que els han donat el fruit del gol.

La major part de jugadors del Vendrell no podia físicament, amb un d'ells lesionat pel cop i molts jugadors no seguien al marcador, ni treien el millor joc que saben fer, i el roda ha marxat al marcador. El Vendrell ha disposat d'oportunitats davant del porter un contra un, però no hi ha hagut sort i algunes mostres de lluiment han maquillat el marcador, amb jugades personals.

Quan un nen li pregunta a l'àrbit que perquè no ha picat un gol clar i l'àrbit li diu que un gol més avall o amunt no té importancia, anem malament. De totes formes de tot s'apren, aquesta es una vessant que tots els equips poden tenir i amb la que també s'ha de jugar, malauradament.

El CP Roda ha fet el seu partit i no s'ha de desmereixer, però l'arbitratge ha continuat mostrant la seva pitjor vessant. Aquí si que hem de donar l'enhorabona al Roda i també el Vendrell que ha fet un campionat excepcional, sent El Vendrell L'ÚNIC EQUIP de CATALUNYA QUE PER SEGON ANY CONSECUTIU HA ESTAT ENTRE ELS CUATRE PRIMERS DE CATALUNYA.