• Torneig 3x3 Ok Vendrell

 

Durada dels partits per l’edició II de 3x3 okVendrell seran:

* PreBenjamí Iniciació: Es jugarà 2 parts de 5 minuts per partit, amb 1 minut de canvi de pista a mitja part i 1 més per canvi d’equip pel següent partit. El Format serà lligueta tots contra tots. Lligueta de 7 equips.

* PreBenjamí: Hi ha 2 lliguetes amb partits tots contra tots.

La lligueta Grup 1, es jugarà amb 2 parts de 5 minuts, amb 1 minut per canvi de pista a mitja part i 1 minut per canvi d’equip pel següent partit, es tracta d’una lligueta de 6 equips.

La lligueta Grup 2, es jugarà amb 2 parts de 6 minuts, amb 1 minut per canvi de pista a mitja part i 1 minut per canvi d’equip pel següent partit, es tracta d’una lligueta de 5 equips.

Hi haurà 2 partits de semifinal, on jugarà el primer classificat d’un grup contra el segon classificat de l’altre grup i viceversa, els guanyadors d’aquests 2 partits jugaran la final per determinar el primer i segon classificat de la categoria.

            A   1r class Grup 1 - 2n class Grup 2

            B   1r class Grup 2 - 2n class Grup 1

* Benjamí: Hi ha 4 lliguetes de 5 equips cadascuna amb partits tots contra tots.

Els partits de les 4 lliguetes es jugaran amb 2 parts de 6 minuts, amb 1 minut per canvi de pista a mitja part i 1 minut per canvi d’equip pel següent partit.

Els guanyadors de cadascuna de les 4 lliguetes jugaran les semifinals, en el format:

            A   1r class Lliga 1 - 1r class Lliga 2

            B   1r class Lliga 3 – 1r class Lliga 4

Els guanyadors d’aquests dos partits jugaran la final per determinar el primer i segon classificat de la categoria.


* Aleví: Es jugarà 2 parts de 5 minuts per partit, amb 1 minut de canvi de pista a mitja part i 1 més per canvi d’equip pel següent partit. El Format serà lligueta tots contra tots. Lligueta de 7 equips.

* Infantil: Es jugarà 2 parts de 6 minuts per partit, amb 1 minut de canvi de pista a mitja part i 1 més per canvi d’equip pel següent partit. El Format serà lligueta tots contra tots. Lligueta de 6 equips.