El Vendrell guanya 5 a 1 l'Asturhockey.

Alineacions

CE VENDRELL (5): Gerard Camps (p), Marc Navarro, Jordi Ferrer, Cristian Rodríguez i Eloi Mitjans - cinc inicial –, Edu Fernández, Roger Rocasalbas, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra i Ot Arbós (p).

ASTURHOCKEY CP (1): Aaron Candanedo, Alejandro López, Pedro González, Francisco Fernández i Nicolás Alejandro - cinc inicial –, Borja Bermardo, Pelayo Aspra, Carlos López i Iván Fernández (p).

Gols

0-1 (7') Alejandro López; 1-1 (7') Crsitian Rodríguez; 2-1 (10') Jordi Ferrer; 3-1 (13') Jordi Ferrer; 4-1 (15') Roger Rocasalbas, i 5-1 (45') Edu Fernández, de penal.

Àrbitres: Burgos i Ribó.

Targetes: .

El CE Vendrell va guanyar 5 a 1 l'Asturhockey en el partit corresponent a la tretzena jornada de l'OK Lliga, victòria molt important de cara a la classificació a la Copa.

L'equip asturià va inaugurar el marcador al minut 7 amb un gol de Alejandro López. Però, al mateix minut, Cristian Rodríguez va empatar. A partir d'aquí el Vendrell va dominar en tot moment el partit. Amb dos gols de Jordi Ferrer i un de Roger Rocasalbas es va arribar al descans amb el resultat de 4 a 1.

Al descans hi va haver un partit d'exhibició de l'equip Penedès-Garraf de l'escola d'hoquei del CE Vendrell.

A la segona part, tot i que l'Asturhockey va tenir alguna ocasió de gol, va ser el Vendrell el que va continuar amb el domini del partit. Al minut 45, els àrbitres van indicar penal a favor del Vendrell. Edu Fernández va aprofitar l'ocasió per fer el 5 a 1, resultat amb el qual es va arribar al final del partit.

El proper partit d'OK Lliga tindrà lloc el dissabte 23 de desembre a la pista del Palafrugell.

Llegir 147 vegades

Altres